In Nederland of Vlaanderen

Eendagse "JelGi cursussen" op aanvraag

Gratis voor interne deelnemers

Kinderlijk eenvoudig van 2 tot 100 jaar - zonder voorkennis

Voor pedagogiche medewerkers, leerkrachten en iedereen die met kinderen werkt, leeft en speelt


Kinderliedjes, volksliedjes, sinterklaasliedjes en kerstliedjes!

 

De methode JelGi - Gitaar voor iedereen maakt het mogelijk om meteen honderden liederen van over de hele wereld met de gitaar muzikaal te begeleiden voor o.a. kinderopvang en scholen. De snaren zijn gestemd in C groot en met het aanleren van slechts 1 enkele handgreep kunnen alle andere akkoorden direct worden gespeeld. Voorkennis op de gitaar is niet nodig.

 

Bij kinderen vanaf 2 jaar kunnen de akkoorden worden onderverdeeld in verschillende gitaren met een capo. Hier wordt de gitaar gebruikt als Orff-instrument, gecombineerd met o.a. xylofoons, klankstaven en dergelijke.

 

Elke deelnemer moet een gitaar meebrengen naar de cursus.

 

Openbaar: gratis tarief, met interne en externe deelnemers

Exclusief: voltarief, met louter interne deelnemers


 

Eendagse "JelGi inhouse" cursussen op maat kunnen in school, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, gastouderopvang of andere instelling georganiseerd worden voor bijvoorbeeld ouders, leraren; en andere medewerkers bij instellingen waar met kinderen gewerkt wordt.

 

Openbare JelGi cursussen kunnen met gratis tarief voor interne deelnemers gegeven worden wanneer een ruimte ter beschikking gesteld wordt waarbij er ook externe deelnemers mogen meedoen.

 

Het inhoudelijke zwaartepunt bij eendagse "JelGi inhouse" cursussen ligt meer op een liedrepertoire naar keuze gericht op de doelgroep. Hierbij valt te denken aan musiceren met kinderen, jong-volwassenen, senioren of mensen met beperkingen.

 


"JelGi cursussen" op aanvraag

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.