Eendaagse JelGi cursus in Nijmegen

Zaterdag, 1 december 2018, 9.30 bis 16.30 uur

Met Mathijs van der Kolk


Honderden kinderliedjes, volksliedjeis, sinterklaasliedjes en kerstliedjes!

 

De methode JelGi - Gitaar voor iedereen maakt het mogelijk om meteen honderden liederen van over de hele wereld met de gitaar muzikaal te begeleiden voor o.a. kinderopvang en scholen. De snaren zijn gestemd in C groot en met het aanleren van slechts 1 enkele handgreep kunnen alle andere akkoorden direct worden gespeeld. Voorkennis op de gitaar is niet nodig.

 

Bij kinderen vanaf 2 jaar kunnen de akkoorden worden onderverdeeld in verschillende gitaren met een capo. Hier wordt de gitaar gebruikt als Orff-instrument, gecombineerd met o.a. xylofoons, klankstaven en dergelijke. 

 

Kinderdagverblijf de Kroon

Kronenburgersingel 271
6511 AS Nijmegen

 

Elke deelnemer moet een gitaar meebrengen naar de cursus.

 

U kunt een gitaar huren ter plaatse voor 5 euro, zo kunt u zelfs later beslissen of u werkelijk het instrument wilt aanschaffen voor liedbegeleiding. Er zijn instrumenten voor alle leeftijden beschikbaars.v.p. vermelden bij uw inschrijving dat u een instrument wilt huren en e.v.t. de leeftijd (kinderen).

 

Deelnamekosten 34,50 Euro. 

 

Aanmelding: udo.zilkens@gmail.com 

 

Mocht u uw bevstiging niet binnen 24 uur ontvangen hebben, stuur dan s.v.p. uw aanmelding direct aan: udo.zilkens@gmail.com, met opgaaf van de plaats en de datum van de cursus.


Aanmelding

Hinweis: Bitte die mit * gekennzeichneten Felder ausfüllen.